fbpx

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

 1. Podatki o podjetju
  Kristjan Kitner s.p.
  dolenjska cesta 45a
  1000 Ljubljana
  Slovenija
  Davčna številka: SI61510238
  E-poštni naslov: info@doctorkombucha.eu
  Telefon: 041228970
  Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

 2. Dostopnost informacij
  Doctor Kombucha s.p. se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:
  1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
  2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
  3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
  5. pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
  6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in in druge stroške,
  7. način plačila in dostave,
  8. časovno veljavnost ponudbe,
  9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
  10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 3. Cene
  Vse navedene cene v spletni trgovini so v EUR ter veljajo v trenutku oddaje naročila.
  Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila, pod v tem dokumentu navedenimi pogoji.
  Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o potrjenem naročilu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

 4. Načini plačila
  Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:
  • s kreditno kartico (Visa, Mastercard, ) ali
  • s PayPal.Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kadar želi odstopiti od nakupa in produkte vrniti, če je to potrebno in mogoče.

 5. Postopek nakupa
  Če si želite ogledati, kaj je na voljo za nakup, enostavno vstopite v spletno trgovino.
  Ko najdete produkt, ki ga želite naročiti, določite količino paketov šestih stekleničk in kliknite »Dodaj v košarico«.Ko vaše naročilo vsebuje število produktov, ki jih želite kupiti, se prijavite, če želite nadaljevati, ali pa se registrirajte, če prvič opravljate nakup v naši spletni trgovini. V spletni trgovini lahko opraviti nakup tudi brez registracije. Nato vpišite svoje podatke za plačilo, ponovno preverite svoje naročilo in v zaključni fazi potrdite nakup.

 6. Pošiljanje produktov
  Ponudnik bo uporabniku po elektronski pošti poslal voucher za naročen produkt. Plačane izdelke pa mu bo preko izbrane dostavne službe poslal na naslov za dostavo.

 7. Račun
  Račun za nakupljene izdelke in storitve boste prejeli bodisi skupaj s paketom z nakupljenim blagom ali na elektronski naslov. Spletni obrazec naročila, ki ga izpolni kupec ob naročilu, ne velja kot račun. Ponudnik v svoji bazi hrani elektronsko kopijo poslanega računa.

 8. Veljavnost akcijske ponudbe

  Rok veljavnosti akcije je naveden ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

 9. Veljavnost ponudbe
  Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila, kar pomeni, da je naročilo dobilo status v pripravi. Vse cene so navedene v EUR. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo za nakupe v spletni prodajalni. Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

 10. Varnost
  Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.

 11. Varovanje osebnih podatkov
  Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh kupcev spletne trgovine, pri kupcih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum nakupov in arhiv komunikacije s ponudnikom.

  Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.Ponudnik bo osebne podatke izbrisal v zakonsko določenem roku.

  Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 12. Pritožbe in spori
  Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

Nazadnje posodobljeno: V Ljubljani, 05/05/2020

Shopping cart close